all in this together

de aceasta data am patru vesti foarte proaste pentru mine. triste, oricum…avand in vedere ca yahoo& facebook nu reusesc sa cada de acord exact daca alaltaieri sau maine e statistic cea mai deprimanta zi din an, why don’t we fuckin make it today? e drept ca maine s-ar putea sa depaseasca orice rau de azi, but again…that’s the risk of living. whatever. in acelasi timp m-am hotarat sa elimin paragrafele pt azi, just in case. deci, in primul rand nu am vesti noi pt ca am avut grija sa suprim orice posibilitate de vesti noi (sau ma rog, orice interpretez eu ca ‘vesti’) prin inchidere in casa, neraspuns la emailuri – yup- mailul lui lukas e neraspuns la, dupa 4 zile; si nu e o chestie de razbunare de genu cum am asteptat eu 7 saptamani ia sa astepti si tu un pic…e o chestiune de, sunt atat de imbecila incat nu stiu ce sa raspund unui om care imi cere sa vorbesc cu el. si in principiu facut nimic in afara de mancat. nu sunt de acord ca asta (mancatul plus nescrisul) ar fi parte din ceva proces creativ…fiindca de fapt m-am uitat la dezbaterea din south carolina si in rest m-am injurat in gand cu frecvente variabile…deci timpul meu de fapt a fost ocupat cu desavarsire, mna. a doua veste proasta este ca statul meu pe daily kos si la tv se dovedeste incapabil sa-i furnizeze candidatului ‘meu’ extra minte sau momentum, sau sa ii debiliteze/tranchilizeze cat de usor pe sotii clinton…a treia cred ca ar fi ca o sa-mi dau cu firma in cap cu aceasta viitoare = inca inexistenta povestire…(a 9/11 thing? eu si giuliani!) inca nu e scris mai nimic, dar sincer, nu am incredere ca a fost rumegata destul incat sa risc cu ea…si totusi voi risca cu ea. ma enerveaza ca tot restul vietii mele a ramas in suspensie, pana dupa ce neutralizez povestirea. jur ca galloway si cursul ala nu merita atata schedule commitment de la mine. a patra veste proasta e ca heath ledger a murit, si a trebuit sa moara ca sa aflu ca era de varsta mea.

lucruri bune, ca de obicei matt-related, back and forth 3 line e-mail bickerings on 9/11 and politics. (aprox. citez: „can the democrats win??? are you shitting me?? my father says he’s voting democrat this year!”. ceea ce nu-l face pe sarnecki sa sara pe bandwagonul meu = obama, si nici nu ma tempereaza pe mine.) in afara de asta, lari m-a directionat spre (muzica) ben lee: „all in this together” e o piesa foarte elections+ 9/11…”gamble everything for love” e…makes me smile and put on perfume. doesn’t help with writing emails though:(

2 Responses to all in this together

 1. So spune:

  Esti un pic obsedata 🙂

  Tin sa te anunt ca, datorita concentrarii tale, am visat ca Obama era coleg de scoala cu fratele meu, si a fost invitat sa isi petreaca vacanta la noi acasa. Mi s-a parut mai simpatic decat la televizor, dar tot nu eram sigura daca l-as vota.

  Sper ca asta nu ne afecteaza relatia 🙂

 2. S spune:

  Mda, cica reactia lui Jack Nicholson la moartea lui Ledger: I do not take sleeping pills. I was offered some, but then I almost drove my car of a cliff. E super aproximativ citatul, dar mi se pare mindblowing, ca la un priveghi sa mergi sa zici I don’t do sleeping pills.
  Grrrr…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: